کد خبر: ۲۱۳۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان تاکید کرد؛
امیری از عموم زائران اربعین حسینی خواست حداقل یک ملافه تمیز یا کیسه خواب در طول سفر همراه داشته باشند و باقیمانده غذا و زباله های خود را در سطل مخصوص زباله بریزند و از ریختن زباله در جوی و نهرها خودداری کنند
به گزارش بدر پرس، مهندس همایون امیری مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: زائران اربعین حسینی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی و واگیردار باید قبل از صرف غذا به صورت منظم دست های خود با صابون مایع بشویند و توجه داشته باشند که مواد غذایی پخته شده ای را مصرف کنند که کاملا داغ باشد و چنانچه غذا سرد باشد حتما آن را کاملا داغ کنند تا میکروب که بر اثر سرد شدن غذا رشد کرده از بین برود.

وی به زائران اربعین حسینی که از مرزهای چذابه و شلمچه عازم کربلا هستند توصیه کرد: شست و شوی مرتب بعد از دستشویی و قبل از صرف غذا نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری های اسهالی دارد.

امیری اظهار داشت: خودداری از دست دادن ، روبوسی و درآغوش گرفتن افراد که دارای علایم بیماری تنفسی باشند، پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه و شستن میوه ها و پوست کندن آن را از دیگر راههای بهداشتی برای پیشگیری از بیماری ها است.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان تصریح کرد: زائران اربعین حسینی پس از بازگشت به کشور، درصورت داشتن علایمی مانند تب، سرفه، و اسهال حتما به پایگاه مراقبت های بهداشتی مستقر در پایانه های مرزی چذابه و شلمچه مراجعه کنند.

این مقام مسئول بر دست نزدن بر مواد غذایی خام به ویژه گوشت خام، عدم تماس با حیوانات و پرندگان زنده در طول سفر، استفاده از وسایل شخصی نظیر مهر، تسبیح و چادر نماز تاکید کرد.

امیری از عموم زائران اربعین حسینی خواست حداقل یک ملافه تمیز یا کیسه خواب در طول سفر همراه داشته باشند و باقیمانده غذا و زباله های خود را در سطل مخصوص زباله بریزند و از ریختن زباله در جوی و نهرها خودداری کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد