مدیر اداره آبفای آبادان گفت: میزان شوری آب آشامیدنی آبادان که در چند روز گذشته به 12هزار میکروموس رسیده بود ، در حال حاضر به سه هزار و 800 میکروموس کاهش یافت.

به گزارش بدرپرس:مدیر اداره آبفای آبادان گفت: میزان شوری آب آشامیدنی آبادان که در چند روز گذشته به 12هزار میکروموس رسیده بود ، در حال حاضر به سه هزار و 800 میکروموس کاهش یافت.
علیرضا خلیلی نیا اظهار داشت : با تعمیر خط انتقال غدیر یک به شهرستان های آبادان و خرمشهر مقدار برداشت آب از رودخانه بهمنشیر کاهش یافت و هم اکنون بیش از 80 درصد از آب آشامیدنی شهر از این خط لوله تامین می شود.
وی افزود: میزان سختی و شوری آب امروز آبادان از میزان سختی و شوری آب در سال های گذشته نیز کمتر است و پیش بینی می شود با بهره برداری از خط دوم آبرسانی غدیر این میزان شوری و سختی آب کاهش یابد.
خلیلی نیا گفت:با بهره برداری از طرح خط غدیر2 برداشت آب خام از رودخانه بهمنشیر به صفر می رسد و همه آب مصرفی مردم شهرستان آبادان از رودخانه کرخه تامین خواهد شد.
وی گفت:تا بهره برداری کامل از طرح غدیر آبرسانی با تانکر بخصوص در روستاها و مناطق حاشیه شهر ادامه خواهد یافت.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در برنامه تلویزیونی افق روشن شبکه استانی خوزستان که به طور همزمان از شبکه آبادان نیز پخش می شد گفت:با تکمیل خط انتقال دوم طرح غدیر تا 15 تیر ماه امسال مشکل آب این شهرستان ها برطرف می شود.
استاندار خوزستان گفت: 48 تانکر در آبادان و 18 تانکر آبرسانی در خرمشهر آب شرب را در میان مردم توزیع می کنند.
افت کیفی و افزایش شوری آب شرب در شهرستانهای آبادان و خرمشهر در دو هفته اخیر موجب نارضایتی مردم این دو شهر شده و اعتراضات خیابانی در پی داشت.