کد خبر: ۴۰۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: مردم بابت خرید مرغ های سنگین وزن، سالانه سه هزار میلیارد تومان پول خود را به هدر می دهند.«برومند چهارآیین» امروز سه شنبه تولید و خرید مرغ سایز کوچک را توصیه کرد و اظهار داشت: بهترین سایز برای وزن مرغ مصرفی مردم بین 1.6 تا 1.8 کیلوگرم است و بیش از این میزان چربی است که باید به دور ریخته شود.

وی اظهار داشت: علاقه مندی مردم به خرید مرغ سایز بزرگ تا حدی است که تولیدکنندگان ناچار می شوند که با افزایش دوره تولید، از دان بیشتری استفاده کنند.
وی بر این باور است مصرف مرغ با سایز کوچک نه تنها از لحاظ مزه و کیفیت بهتر بوده بلکه برای هضم غذا نیز مناسب تر است.

** ایران آمادگی صادرات سالانه 200 هزار تن گوشت مرغ را دارد
این مقام صنفی درباره رفع ممنوعیت صادرات گوشت مرغ گفت: ظرفیت اسمی تولید گوشت مرغ در کشور 3 میلیون تن در سال است که در صورت استفاده از همه این ظرفیت، یک میلیون تن آن بیش از نیاز داخلی خواهد بود و امکان افزایش صادرات خواهد داشت.
وی با بیان اینکه ایران قادر به صادرات سالانه 200 هزار تن گوشت مرغ به کشورهای هدف است، اضافه کرد: اکنون بیش از 2.2 میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود که نزدیک 2 میلیون تن آن به مصرف می رسد.
چهارآیین براین باور است که آزادسازی صادرات گوشت مرغ به دلیل مازاد تولید داخلی لطمه ای به بازار نمی زند بلکه استمرار صادرات می تواند به پایداری تولید این محصول کمک کند.
به گفته وی، اکنون صادرات گوشت مرغ به کشورهای افغانستان، عراق و عمان امکان پذیر است که در صورت افزایش تولید و صادرات می توانیم بازارهای صادراتی مناسبی در منطقه داشته باشیم زیرا اکنون تجارت این محصول در منطقه سالانه حدود 3 میلیون تن است که می توانیم بازار یک میلیون تن آن را در دست بگیریم.

** رسوب 3 میلیون تن کنجاله سویا و ذرت در بندر امام خمینی 

چهار آیین درباره تامین نهاده های مورد نیاز صنعت طیور گفت: دولت از سال گذشته تاکنون نهاده های مورد نیاز صنعت دام و طیور را تامین کرده است و کمبودی در این زمینه نداریم اما نبود مدیریت مناسب در سیستم حمل و نقل مشکلاتی را در بخش توزیع به موقع نهاده ها به استان ها ایجاد کرده است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور افزود: اکنون 3 میلیون تن کنجاله سویا و ذرت در بندر امام خمینی (ره) به دلیل اختلال در سیستم حمل و نقل رسوب کرده است و باید تدبیری اندیشید که به موقع به دست تولیدکنندگان در استان های مختلف برسد.

وی اضافه کرد: کامیونداران اکنون تولیدکنندگان را مجبور می کنند علاوه بر مبلغ هزینه حمل که در بارنامه قید می شود، وجه بیشتری را که به اصطلاح در پشت بارنامه قید می شود، بپردازند و از آنجا که این رقم در بارنامه اصلی ثبت نمی شود، نمی توان آن را جزو هزینه های تولید به حساب آورد و در حقیقت نوعی هزینه اضافی است که به تولیدکنندگان تحمیل می شود.

وی ادامه داد: در واقع هزینه های حمل و نقل که داخل بارنامه ثبت می شود، مورد استناد دفتر بررسی قیمت ها و هیات تثبیت و تعیین قیمت های سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان است و هزینه هایی که پشت بارنامه قید می شود، مستند نیست.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی درباره قیمت واقعی مرغ زنده گفت: طبق هزینه های تمام شده تولید، قیمت تمام شده مرغ زنده 6850 تومان است که با احتساب سود 10 درصدی باید قیمت این محصول درب مرغداری 
7480 تومان باشد.
گزارش بدر پرس به نقل ازایرنا حاکیست:اکنون قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده 6500 تومان، میدان بهمن 8800 تومان و کشتارگاه 9250 تومان است و به نرخ 10 هزارو 350 تومان به دست مصرف کننده می رسد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد